Te-ai hotarat ce faci cu 2%? Sustine un bursier. Investeste alaturi de noi in educatie.

Cum puteti directiona 2% catre Fundatia Comunitara Cluj?

Daca anul trecut ati avut venituri doar din salarii, completati formularul 230. Daca ati avut venituri si din alte surse (drepturi, chirii, venituri agricole, etc.), completati formularul 200. Pentru a directiona 2% din impozitul dumneavoastra Fundatiei Comunitare Cluj, completati sectiunea “Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat” cu urmatoarele date de identificare:

Fundatia Comunitara Cluj
Cod de identificare fiscala 231 02 190
IBAN RO95 BTRL 0130 1205 J303 07XX

Formularele 200 si 230 pot fi obtinute de la administratiile financiare sau le puteti descarca de pe site-ul www.doilasuta.ro .

Gasiti aici formularul 230 completat cu datele Fundatiei Comunitare Cluj.

Dupa ce ati completat declaratia, trimiteti-o prin posta catre administratia financiara de care apartineti.

Termenul limita este 15 mai 2011!

Va multumim!

Punem in legatura nevoile si resursele Clujului, pentru a imbunatati viata locuitorilor. Stimulam implicarea si initiativa clujenilor, pentru un oras in care sa iti faca placere sa locuiesti, sa iti cresti copiii, sa studiezi.

Fundatia Comunitara Cluj inspira implicarea oamenilor. Valorile noastre sunt: transparenta, profesionalismul, parteneriatul, impactul pe termen lung. Credem ca fiecare clujean si companie cu interes local poate contribui la transformarea orasului in locul pe care il visam.

In perioada 2008-2010, am gestionat si am oferit finantari in valoare totala de 503 427,84 de lei, pentru 100 de proiecte in cadrul programelor noastre, pentru 42 de bursieri.