2% pentru Fundatia Comunitara Cluj
04.04.2016

În ultimii opt ani ai făcut din Cluj un oraș viu, unde oamenii refuză să fie simpli locuitori și au curajul de a fi cetățeni, trăind interconectați, fiind empatici și deschiși către experiențe multiculturale.

Ai ales să trăiești așa cum îți dorești, ai acționat, practicându-ți valorile și principiile într-un Cluj al oamenilor.

Împreună cu tine am continuat să schimbăm în bine comunitatea noastră, iar în 2015, prin Swimathon, peste 1.500 de clujeni au practicat generozitatea și s-au implicat în sprijinirea a 22 de proiecte comunitare.

Prima ediție a unui proiect de Bugetare participativă  pentru tineri din România, COM’ON Cluj-Napoca 2015, cu finanțare de 565.000 de lei,  a adus împreună 102 proiecte inițiate de 74 de grupuri de inițiativă și s-a concretizat în 315 evenimente și reuniuni publice, 42.871 de participanți și 1.625 de voluntari implicați.

Alți clujeni au hotărât anul trecut să acționeze pentru sprijinirea tinerilor în nevoie din Cluj susținând activ Fondul de Burse, și au oferit adolescenților sprijin financiar și încredere în oameni și în ei înșiși.

Prin Științescu, programul de revitalizare a educației în domeniul tehnic, pasionații și oamenii de știință ai Clujului au primit o provocare: să aducă la viață științele în sufletul adolescenților: 9 proiecte au primit peste 100.000 de lei și peste 1.000 de elevi clujeni vor fi, direct sau indirect, molipsiți de pasiunea pentru științe și tehnologie.

An de an, Cercul de Donatori Cluj funcționează ca un hub de start-up-uri pentru comunități de oameni mișcați de o pasiune comună. 21  proiecte locale au primit finanțare în cele 8 ediții.

Continuă să fii activ în Clujul nostru și păstrează energia vie prin direcționarea celor 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltare comunitară și fă din Cluj un oraș dinamic, alături de noi!

Completează formularul de aici sau te așteptăm la un ceai la noi. Poți depune formularul la ANAF până pe 25 mai sau ni-l poți da nouă când vii în vizită.

Cu drag,
Echipa Fundației Comunitare Cluj