Misiunea Fundatiei Comunitare Cluj este imbunatatirea vietii locuitorilor din zona Cluj prin mobilizarea si distribuirea de resurse pentru initiative de dezvoltare locala.

Programele noastre sprijină implicarea civica, educatia tinerilor si copiilor, cultura, integrarea in viata comunitatii a grupurilor defavorizate, voluntariatul, parteneriatele si dezvoltarea comunitara.

Obiective:

·    Motivarea si incurajarea locuitorilor si firmelor de a se implica activ si constructiv in viata comunitatii

·    Stimularea spiritului filantropic si a responsabilitatii sociale fata de nevoile mereu in schimbare ale comunitatii

·    Construirea si gestionarea unor  fonduri/programe pentru a raspunde nevoilor prezente si viitoare ale comunitatii

Fundatia Comunitara Cluj actioneaza ca un finantator local si identifica, promoveaza si finanteaza initiative si proiecte care contribuie la oferirea de sanse egale locuitorilor din zona Cluj si la dezvoltarea locala. Ne atingem obiectivele  prin colectarea, administrarea si distribuirea transparenta a fondurilor prin burse si granturi.

OPȚIUNI DE PLATĂ

·  în numerar la sediul Fundației Comunitare Cluj (Str. Closca 6/2

·  plată prin dispozitiv de tip POS BT - disponibil la sediul Fundației Comunitare Cluj (Cloșca 6/2) pentru varianta în care se dorește să se efectueze plăți cu cardul;

·  prin bancă: în numerar sau prin Op; IBAN RO95 BTRL 0130 1205 J303 07XX, Banca Transilvania, Cluj – Napoca, cu mentiunea pe OP “Contribuție pentru proiectul _____”

·  on-line cu cardul, accesand link-ul: http://fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza.php

·  plată prin Debit Direct – o formă de donație repetitivă și constantă, prin care donatorul se angajează să plătească lunar o sumă fixă, prin debitarea automată a contului, la o dată prestabilită, pe o perioadă de timp, cu posibilitatea de a fi intreruptă oricând, la solicitarea donatorului. Mai multe, aici: http://bit.ly/11YD6rq

DATE BANCARE

Fundaţia Comunitară Cluj, persoană juridică non-profit cu sediul în: Str. Cloșca, Nr. 6, Ap. 2, Cluj - Napoca, Judeţul Cluj, România, înfiinţată în baza Sentinţei Civile Nr. 92/CC/2008 din 18.01.2008 a Tribunalului Cluj - Napoca, telefon: 0264 434618, fax: 0264 434618, cod fiscal 23102190, cont bancar: IBAN RO95 BTRL 0130 1205 J303 07XX deschis la Banca Transilvania Cluj - Napoca.

vezi brosura FCC