FCC, "pe drumul cel bun" în trafic

Fundația Comunitară Cluj lansează Fondul "Pe drumul cel bun", destinat susținerii de activității care încurajează "bunele maniere" în trafic, adresate în primul rând elevilor, liceenilor, studenților și cursanților școlilor de șoferi.

FCC se alătură astfel unui grup de inițiativă demarat de Service-ul Auto Iovi din Cluj, pe platforma http://www.pedrumulcelbun.ro/.

Într-o primă etapă, fondurile vor fi mobilizate din vânzarea de autocolante cu mesaje informative care vor fi lipite pe mașinile celor ce vor să susțină activ această campanie. Costul unui asemenea autocolant este de 1 Euro, iar sumele strânse din vânzarea lor vor fi direcționate spre Fondul "Pe drumul cel bun", administrat de FCC.

Platforma le este astfel accesibilă atât șoferilor care doresc să promoveze un mesaj pozitiv legat de bunele maniere în trafic, dar și companiilor care se vor putea implica printr-o diversitate de mecanisme: de exemplu, personalizându-și flotele de mașini sau oferind donații suplimentare pentru acest Fond.

FCC va defini alături de inițiatorul acestei platforme tipurile de activități și proiecte care vor fi susținute din Fondul "Pe drumul cel bun" odată ce acesta va fi consolidat.

Contribuțiile la Fondul "Pe drumul cel bun" pot fi realizate prin următoarele modalități:

•       În numerar, la sediul Fundației Comunitare Cluj (Str. Cloșca 6/2);
•       Prin bancă: în numerar sau prin OP: IBAN RO95 BTRL 0130 1205 J303 07XX, Banca Transilvania, Cluj – Napoca, cu mențiunea pe OP “Contribuție Fond Pe drumul cel bun”
•       On-line, accesând link-ul: http://www.upentrucluj.ro/aplica.php

FCC va reține 10% din totalul fondurilor mobilizate pentru acoperirea costurilor administrative.