CONCURS DE PROIECTE VOTEAZA UN PROIECT INSCRIE-TE CA VOLUNTAR
Butonul va fi activat in faza de preselectie, incepand cu data de 5 august
FIECARE PARC ARE POVESTEA LUI

Programul "Fiecare parc are povestea lui" isi propune finantarea unui proiect de revitalizare a unei zone publice - parc/teren de joaca - din municipiul Cluj Napoca. Proiectul va fi realizat cu implicarea comunitatii si a voluntarilor companiei Provident Financial Romania, cu scopul amenajarii creative in mediul urban a unei zone verzi care sa raspunda nevoilor din comunitate.

Proiectul finantat va avea o componenta de educatie civica, o componenta de dezvoltare comunitara si de protectie a mediului. Acesta trebuie sa fie astfel dezvoltat, incat sa permita participarea activa a unui numar de aproximativ 30 de voluntari ai companiei Provident Financial Romania la realizarea activitatilor proiectului, pe langa cei din echipa care propune initiativa.

Urmatoarele tipuri de activitati sunt incurajate, fara ca acestea sa reprezinte o limitare: ecologizare, plantare, gazonare, punerea in valoare/modernizarea unor spatii de joaca/zone verzi, dotarea cu mic mobilier urban specific (banci, indicatoare, casute pentru pasari, elemente de decor) etc.

Programul este administrat pe plan local de Fundatia Comunitara Cluj, sustinut din Fondul Provident si implementat in parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj Napoca.

NOUTATI / STIRI CALENDARUL PROGRAMULUI PROIECTE INSCRISE PARTENERI PROGRAM